Εργασία – σοκ για 11χρονους μαθητές θρησκευτικού σχολείου

[ad_1]

Σε θρησκευτικό σχολείο της Βρετανίας μαθητές Γυμνασίου ακόμα και προεφηβικής ηλικίας, κλήθηκαν να γράψουν εργασία σχετικά με τις διάφορες κατηγορίες της… πορνογραφίας!

Συγκεκριμένα, το σχολείο Archbishop Sentamu Academy της Αγγλικής Εκκλησίας στο Hull, δέχτηκε μαζικά πυρά καθώς έβαλε εργασία σε μαθητές ηλικίας από 11 ως 14 ετών, στην οποία έπρεπε να προσδιορίσουν μια σειρά από όρους που αφορούν την πορνογραφία. Κι όλα αυτά για ένα πρότζεκτ για το σπίτι! Έτσι οι ανήλικοι μαθητές κλήθηκαν να απαντήσουν τι εστί  «hardcore» ή «soft» πορνογραφία, τι σημαίνει «revenge porn», ακόμα και το «transgender» (τρανσέξουαλ) ή να απαντήσουν ερωτήσεις σχετικά με τα «wet dreams» (σ.σ. ερωτικές φαντασιώσεις), το sex trafficking (εμπορία σεξ) και τον ακρωτηριασμό των γυναικείων γεννητικών οργάνων.

Μια από τις μητέρες των μαθητριών δήλωσε σοκαρισμένη και ότι αυτές οι ερωτήσεις ήταν εντελώς ακατάλληλες για την 11χρονη κόρη της που φοιτά στο εν λόγω σχολείο.

«Στο δωμάτιό της ακόμα έχουμε το My Little Pony, είναι πολύ μικρή για τέτοια θέματα και ερωτήσεις», δήλωσε με αγωνία και απόγνωση στα ΜΜΕ, η μητέρα της 11χρονης.

[ad_2]

Source link