[ad_1]
Στον καρκίνο του παχέος εντέρου αναλογεί το μεγαλύτερο ποσοστό καρκίνων που σχετίζονται με την κακή διατροφή σύμφωνα με νεότερα στοιχεία.
Σχεδόν το 5,2%των καρκίνων που διαγνώστηκαν το 2015 θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί με καλύτερη διατροφή. Αυτό δείχνει έρευνα που δημοσιεύθηκε στο JNCI Cancer Spectrum η οποία υπολογίζει τον αριθμό, το ποσοστό και τον τύπο συγκεκριμένων καρκίνων οι οποίοι οφείλονται στην υπερκατανάλωση τροφών και ροφημάτων με πρόσθετη ζάχαρη…
Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ
[ad_2]
Source link