Φωτογραφήθηκαν όπως τους γέννησε η μάνα τους για έναν καλό σκοπό

[ad_1]

Οι κάτοικοι του χωριού Αιγουέιντ στο Κεντ, αποφάσισαν να κυκλοφορήσουν και να φωτογραφηθούν όπως τους γέννησε η μάνα τους. Ολόγυμνοι. Και αυτό για έναν και μοναδικό σκοπό. Να εκδώσουν ένα ημερολόγιο τα έσοδα του οποίου θα δοθούν σε κέντρο φροντίδας παιδιών που βρίσκεται στην περιοχή.

Οι κάτοικοι που πήραν μέρος στη φωτογράφηση, το έκαναν στους χώρους εργασίας τους. Άλλες στα κομμωτήρια, άλλοι στους στάβλους, άλλοι στο ατελιέ τους και άλλοι μπροστά από τα αυτοκίνητα τους.

Συνολικά επιλέχθηκαν 24 φωτογραφίες που θα κοσμήσουν το ημερολόγιο, δύο φωτογραφίες για κάθε μήνα.

Την ιδέα είχε η 39χρονη αισθητικός του χωριού, η Λόρα Τζίσμαν η οποία έγραψε σε ανάρτηση της στο facebook: «Ήθελα να κάνω κάτι που θα έκανε όλους χαρούμενους και θα ήταν και ευχάριστο. Ήταν πολύ ωραίο που τόσοι άνθρωποι ένωσαν τις δυνάμεις τους»

Οι συνθήκες που έγινε η γυμνή φωτογράφηση δεν ήταν και οι ιδανικές για τα «μοντέλα» αφού εκείνη τη μέρα επικρατούσαν χαμηλές θερμοκρασίες. Παρόλαυτά τα κατάφεραν.

Όσα χρήματα περισσέψουν από τα έσοδα που έχουν βάλει στόχο να συγκεντρωθούν, οι κάτοικοι του χωριού θα τα χρησιμοποιήσουν για να φτιάξουν μια επιπλέον τουαλέτα στο χώρο πίσω από την εκκλησία.
χωριό

 

 

 

 

[ad_2]

Source link