Φίλαθλος έπαιξε τη γυναίκα του στο στοίχημα και την έχασε

[ad_1]

Φίλαθλος στην Κένυα έπαιξε την γυναίκα του σε στοίχημα και έχασε, σύμφωνα με την εφημερίδα Nairobi News.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, δύο φίλοι υπέγραψαν πριν τον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μάντσεστερ Σίτι για το πρωτάθλημα Αγγλίας ένα «συμφωνητικό» σε ένα χαρτί, σχετικά με το αποτέλεσμα της συνάντησης. Ο ένας από τους δύο, σίγουρος για την ανωτερότητα της Σίτι, αποδέχθηκε την πρόκληση του άλλου και στοιχημάτισε να του παραδώσει την σύζυγό του, αν η ομάδα του Γκουαρντιόλα δεν κέρδιζε την ομάδα του Μουρίνιο, όπως και τελικά συνέβη.

«Δια του παρόντος, εγώ ο Αμάνι Στάνλεϊ, υπόσχομαι να δώσω την σύζυγό μου για μια εβδομάδα στον φίλο μου, τον Τόνι Σίλα, αν η Μάντσεστερ Σίτι δεν κατακτήσει την Premier League στο ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είμαι απολύτως καλά και δεν αναγκάστηκα από κανέναν σε αυτή τη συμφωνία», αναφέρει το συμφωνητικό σύμφωνα με την Nairobi News.

Ισως ο Αμάνι Στάνλεϊ δεν γνώριζε ένα παρόμοιο προηγούμενο. Το 2007 ένας Ρώσος παίκτης του πόκερ πρόσφερε την γυναίκα του σε μία παρτίδα του παιχνιδιού. Την έχασε, αλλά μετά την συμφωνία η Τατιάνα (αυτό είναι το όνομα της γυναίκας) δεν επέστρεψε ποτέ στο σπίτι και παντρεύτηκε τον άνθρωπο που την… κέρδισε στα χαρτιά.

[ad_2]

Source link