Το όνειρο έγινε εφιάλτης, άνδρας πνίγηκε την ώρα που έκανε υποβρύχια πρόταση γάμου στην αγαπημένη του

[ad_1]

 Τη ζωή του έχασε ένας άνδρας την ώρα που έκανε υποβρύχια πρόταση γάμου στη σύντροφό του, στη διάρκεια διακοπών στην Τανζανία.

Ο Steven Weber και η σύντροφός του Kenesha Antoine έμεναν στο Manta Resort, στο Pemba Island.

Ο Weber βούτηξε στο νερό για να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του και καταγράφηκε σε βίντεο να ακουμπά στο τζάμι ένα χειρόγραφο, ενώ η Antoine βιντεοσκοπεί μέσα από την υποβρύχια καμπίνα τους.

Σε ανάρτησή της στο Facebook η γυναίκα αναφέρει πως ο Weber δεν ανέβηκε ποτέ ξανά στην επιφάνεια.

Εκπρόσωπος του Manta Resort ανέφερε στο BBC πως ο άνδρας «πνίγηκε με τραγικό τρόπο ενώ έκανε ελεύθερη κατάδυση έξω από το υποβρύχιο δωμάτιο» το απόγευμα της Πέμπτης.

Ο CEO του θέρετρου Matthew Saus ανέφερε πως όλοι είναι σοκαρισμένοι με το τραγικό γεγονός.

Όπως εξηγεί το βρετανικό δίκτυο, η υποβρύχια καμπίνα πλέει μέσα στο νερό σε βάθος περίπου δέκα μέτρων.

Την τρίτη ημέρα της διαμονής τους στο θέρετρο, ο Weber βούτηξε στο νερό για να κάνει την πρόταση γάμου. Φορώντας μάσκα και βατραχοπέδιλα ακούμπησε το χειρόγραφο με την πρότασή του στο τζάμι του δωματίου, ενώ η σύντροφός του βιντεοσκοπούσε από μέσα.

«Δεν μπορώ να κρατήσω αρκετά την ανάσα μου για να σου πω όλα όσα αγαπώ σε σένα. Αλλά, όλα όσα αγαπώ σε σένα, τα αγαπώ κάθε μέρα και περισσότερο» έγραφε το χαρτί. Στη συνέχεια το γύρισε από την άλλη πλευρά, όπου ήταν γραμμένη η πρόταση, και έβγαλε από την τσέπη του ένα δαχτυλίδι.

Σύμφωνα με τον Saus, το προσωπικό του ξενοδοχείου έσπευσε για να αντιμετωπίσει ένα «πρόβλημα που είχε προκύψει μέσα στο νερό» αλλά όταν έφτασε στο σημείο «δεν μπορούσε πια να γίνει τίποτα».

Στην ανάρτησή της στο Facebook, η Antoine γράφει πως ο Weber «δεν πρόλαβε να ακούσει την απάντησή» της που θα ήταν «ένα εκατομμύριο φορές ‘ναι’».

«Δεν προλάβαμε να αγκαλιαστούμε και να γιορτάσουμε το ξεκίνημα της υπόλοιπης κοινής ζωής μας, η καλύτερη μέρα της ζωής μας μετατράπηκε στη χειρότερη, με το πιο σκληρό παιχνίδι της μοίρας» έγραψε.

[ad_2]

Source link