Το μήνυμα της πριγκίπισσας Νταϊάνα στη Μέγκαν Μαρκλ από το υπερπέραν!

[ad_1]

Την ώρα που η Μέγκαν Μαρκλ πρωταγωνιστεί στα βρετανικά ΜΜΕ εξαιτίας του πατέρα της, η πριγκίπισσα Νταϊάνα την… συμβουλεύει για τον σάλο που έχει προκληθεί.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα… επικοινώνησε με τη νύφη της, μέσω των διδύμων Τέρι και Λίντα Τζέιμισον, οι οποίες υποστηρίζουν πως φαντάσματα παίρνουν τον έλεγχο των χεριών τους και γράφουν μηνύματα!

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα υποστηρίζουν, η πριγκίπισσα Νταϊάνα «φοβόταν ότι αυτό θα συνέβαινε» και πως η σύζυγος του Χάρι «θα πρέπει να έχει σχέσεις με την οικογένειά της και να επισκεφθεί τον πατέρα της». Και συνέχισε: «Με πονάει να βλέπω τον Χάρι και την υπέροχη γυναίκα του να έχουν παγιδευτεί σε αυτόν τον οικογενειακό… πόλεμο. Ο πατέρας της Μέγκαν φαίνεται να είναι λίγο… μπελάς, όπως και η ετεροθαλής αδερφή της. Φοβόμουν ότι αυτό θα συνέβαινε, μιας και δεν έχει βασιλικό υπόβαθρο. Ο Τύπος πιέζει όσο μπορεί για να δημιουργήσει δράμα, γιατί αυτό κάνει πάντα. Το έκαναν και με μένα, αν και παραδέχομαι ότι προκάλεσα κι εγώ τα ΜΜΕ, όταν χρειάστηκε».

Και… συνεχίζει η πριγκίπισσα Νταϊάνα: «Συμβουλεύω τη Μέγκαν Μαρκλ να επικεντρωθεί στα βασιλικά της καθήκοντα και να εκτονώσει την ένταση, όσο πιο ευγενικά γίνεται. Ο Χάρι και η Μέγκαν είναι εξαιρετικοί ως Δούκας και Δούκισσα του Σάσεξ. Η σχέση τους θα γίνει πιο δυνατή, αρκεί να βασίζονται στην πίστη τους και στην αγάπη που έχουν ο ένας για τον άλλον…».

Daily Star

[ad_2]

Source link