Τι υπάρχει μετά τον θάνατο; 6 άνθρωποι που το έζησαν απαντούν

[ad_1]

Ένα από τα μεγάλα μυστήρια της ζωής ήταν, είναι και μάλλον θα είναι για πολλά χρόνια ακόμη το τι ακριβώς συμβαίνει όταν ο εγκέφαλος, η καρδιά και τα υπόλοιπα όργανα του σώματος παύουν να λειτουργούν.

Οι μόνοι που μπορούν ίσως να μας δώσουν μια εικόνα για το αν υπάρχει κάτι μετά τον θάνατο είναι οι άνθρωποι που έχουν βιώσει μια επιθανάτια εμπειρία.

Έξι από αυτούς περιγράφουν μέσα από τη δημοφιλή πλατφόρμα Reddit τι είδαν και τι ένιωσαν στο διάστημα που οι ζωτικές τους λειτουργίες σταμάτησαν και μέχρι να τους επαναφέρουν στη ζωή.

1. Σαν να διαβάζεις ένα βιβλίο

Όπως αναφέρει ο χρήστης monitormonkey, πριν από πέντε χρόνια υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσίασε εκτεταμένη αιμορραγία και παρέμεινε κλινικά νεκρός για αρκετά λεπτά. «Ξύπνησα και βρισκόμουν σε έναν χώρο που έμοιαζε με το διάστημα, δεν υπήρχαν όμως αστέρια ή φώτα. Δεν ζεσταινόμουν ούτε κρύωνα, δεν πεινούσα και δεν ένιωθα κούραση –βρισκόμουν σε μια γαλήνια και ουδέτερη κατάσταση. Θυμάμαι να αναπολώ τη ζωή μου, δεν την έβλεπα όμως μπροστά μου σαν μοντάζ. Ήταν περισσότερο σαν να ξεφυλλίζω χαλαρά ένα βιβλίο και να ξεπηδούν αποσπάσματα από τη ζωή μου εδώ κι εκεί. Ό,τι κι αν ήταν αυτό που έζησα, άλλαξε τον τρόπο που βλέπω κάποια πράγματα. Εξακολουθώ να φοβάμαι τον θάνατο, όμως δεν ανησυχώ για το τι συμβαίνει μετά»..

 

Διαβάστε εδώ τη συνέχεια

[ad_2]

Source link