Την έθαψαν ζωντανή και εκείνη προσπαθούσε να απελευθερωθεί

[ad_1]

Την έθαψαν ζωντανή και εκείνη προσπαθούσε να απελευθερωθεί

Μία απίστευτη ιστορία διαδραματίστηκε στη Βραζιλία όταν η οικογένεια μίας γυναίκας που -φαινομενικά- είχε πεθάνει σε νοσοκομείο, κηδεύτηκε και θάφτηκε ζωντανή.

Η άτυχη Rosangela Almeida dos Santos ήταν ζωντανή στον τάφο και προσπάθησε μάταια να βγει μέχρι που πέθανε στο φέρετρο. Ντόπιοι ανέφεραν ότι άκουγαν κραυγές και η οικογένειά της έσπασε τον τάφο την περασμένη Παρασκευή. Αλλά δεν πρόλαβαν. Είχε ήδη αφήσει την τελευταία της πνοή.

Όπως μετέδωσε το g1.globo.com η 37χρονη γυναίκα είχε δηλωθεί νεκρή από το νοσοκομείο στις 28 Ιανουαρίου και την επόμενη μέρα η οικογένειά της έκανε την κηδεία της. Μετά από περίπου 10 μέρες ωστόσο γείτονες της περιοχής που βρίσκεται το νεκροταφείο ενημέρωσαν τους συγγενείς ότι άκουγαν κραυγές και χτυπήματα από τον τάφο.

Όταν οι ντόπιοι άνοιξαν τον τάφο και αφαίρεσαν το καπάκι από το φέρετρο αντίκρυσαν το σοκαριστικό θέαμα: Το σώμα της ήταν ακόμα ζεστό όταν άνοιξαν το φέρετρο. Είχε βγάλει το βαμβάκι από τα ρουθούνια και τα αυτιά της και είχε τραύματα στα χέρια και το μέτωπο στην προσπάθειά της να απεγκλωβιστεί. Τα καρφιά στο φέρετρο είχαν μετακινηθεί προς τα πάνω και υπήρχε αίμα στο εσωτερικό του.

newsbeast

Σχολιάστε το άρθρο:

[ad_2]

Source link