Πιάστηκε η βέρα του σε φράχτη, και του κόψανε το δάχτυλο. Έξαλλη η γυναίκα του που δε φοράει βέρα

[ad_1]

Ο Πωλ Μπιγκς, 33 ετών, από την Αγγλία, βετεράνος του πολέμου του Ιράκ και του Αφγανιστάν είχε παντρευτεί την αγαπημένη του, στα τέλη Δεκεμβρίου του 2018. Ποτέ του δεν είχε φορέσει τη βέρα του και καθημερινά η γυναίκα του του έλεγε να τη βάλει. «Γιατί δεν τη φορας; Δε θες να ξέρουν ότι είσαι παντρεμένος;» τον ρωτούσε μεταξύ σοβαρού και αστείου και με μια δόση εκνευρισμού στη φωνή της. Τελικά ο Μπιγκς αποφάσισε να την φορέσει, αλλά την ημέρα που τη φόρεσε συνέβη το κακό.

Πήγε να πηδήσει έναν φράχτη, η βέρα του πιάστηκε στα σκληρά σύρματα και όπως λέει ο ίδιος: «Ένιωσα ένα κάψιμο στο χέρι αλλά συνέχισα να προχωράω μέχρι που είδα το χέρι μου γεμάτο αίματα. Κοίταξα πίσω στον φράχτη κει είδα το δάχτυλο με τη βέρα να έχει αποκοπεί και να βρίσκεται στα συρματοπλέγματα»

Ο Μπιγκ δεν έχασε στιγμή. Πήρε το κομμένο του δάχτυλο από τον φράχτη και έτρεξε αμέσως στο κοντινότερο νοσοκομείο. Οι γιατροί όμως δεν κατάφεραν να το συγκολλήσουν.

«Πήγα σε δυο πολέμους και δεν τραυματίστηκα και τελικά έχασα το δάχτυλο μου πίσω στην Αγγλία» λέει ο ίδιο ο οποίος συμπληρώνει πως η γυναίκα του του κρατάει μούτρα επειδή πλέον δεν θα μπορεί να φοράει τη βέρα του. Ο ίδιος όμως δεν πτοείται, την φόρεσε στο άλλο χέρι. 

 

 

[ad_2]

Source link