Ο πιο οικονομικός γάμος: Με νυφικό από μπαμπού και φαγητό που ήταν για πέταμα!

[ad_1]

Ζευγάρι που αποφάσισε να παντρευτεί τάισε τους καλεσμένους με… αποφάγια προκειμένου να πληρώσει το λιγότερο δυνατό κόστος.

Ο λόγος για τη 36χρονη Cherie Harris και τον 29χρονο  Jaimes Mainwaring που ζήτησαν τη βοήθεια από τους ιθύνοντες του «The Real Junk Food Project» για τη δημιουργία ενός μενού που θα κόστιζε 5,50 ευρώ.

Το ζευγάρι ήθελε μέσα από το γάμο του να δώσει το μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος και έτσι αποφάσισε να ταΐσει τους καλεσμένους της δεξίωσης με τη βοήθεια του οργανισμού που δεν αφήνει κανένα φαγητό να πάει χαμένο.

Ο γάμος τελέστηκε στο δυτικό Γιορκσάιρ ενώ η Cherie φορούσε νυφικό φτιαγμένο από μπαμπού. Η διακόσμηση είχε γίνει από την ίδια με πράγματα που είχε φτιάξει μόνη της.

Σύμφωνα με την ίδια, οι καλεσμένοι δεν ήξεραν πως το φαγητό που κατανάλωναν ήταν… αποφάγια και μόλις το έμαθαν «εντυπωσιάστηκαν. Το φαγητό ήταν εξαιρετικό. Δεν μπορούσαμε να ζητήσουμε κάτι καλύτερο».

Το The Real Junk Food Project προμηθεύεται τα φαγητά του από μαγαζιά που σκοπεύουν να τα πετάξουν επειδή δεν μπορούν να τα πουλήσουν, καθώς δεν πληρούν τους κανόνες.

Το κόστος του γάμου

    Νυφικό: 735 ευρώ
    Φαγητό πριν το γάμο: 640 ευρώ
    Φαγητό μετά το γάμο: 336 ευρώ

eleftherostypos

[ad_2]

Source link