Ούτε στη Μύκονο αυτές οι τιμές: Πλήρωσε 61.400 ευρώ για μια μπύρα

[ad_1]

Ένας Αυστραλός δημοσιογράφος έπαθε την πλάκα της ζωής του, όταν διαπίστωσε ότι πλήρωσε 61.400 ευρώ για μία μπύρα!

Το περιστατικό έγινε στο Μάντσεστερ της Αγγλίας, με τον Πίτερ Λάλορ, αρθρογράφο του κρίκετ, να παρακολουθεί έναν αγώνα στο «Ολντ Τράφορντ» και στη συνέχεια να πηγαίνει στο μπαρ του ξενοδοχείου του και να παραγγέλνει «την πιο ακριβή μπύρα στον κόσμο».

Όπως δήλωσε, «όταν πήρα την μπύρα, δεν είχα μαζί μου τα γυαλιά μου, οπότε δεν μπορούσα να κοιτάξω την τιμή. Απλά είχα ένα περίεργο συναίσθημα, ”πόσο πλήρωσα για αυτή την μπύρα”».

Χωρίς, λοιπόν, τα γυαλιά του, ο Πίτερ την πάτησε… Διότι, από λάθος, ο λογαριασμός που του πήγαν ήταν 61.400 ευρώ και ο δημοσιογράφος τον πλήρωσε με την κάρτα του!

Η σερβιτόρα πήρε χαμπάρι τι έγινε όταν ήταν πια πολύ αργά, φωνάζοντας «ω, Θεέ μου».  Αμέσως ειδοποίησε τον διευθυντή του ξενοδοχείου, ο οποίος υποσχέθηκε στον Πίτερ ότι θα διευθετήσει το ζήτημα με την τράπεζα, υποθέτοντας -λανθασμένα- ότι η τράπεζα δεν θα δεχόταν τόσο μεγάλη πληρωμή.

Ωστόσο, την επόμενη μέρα διαπίστωσε ότι η τράπεζα, όχι απλά τον είχε χρεώσει, αλλά του είχε «τραβήξει» από τον λογαριασμό του και περίπου 2.000 ευρώ ως φόρο!

Ο ίδιος, πάντως, χαριτολογώντας λέει: «Φαίνεται ότι αγόρασα την πιο ακριβή μπύρα στον κόσμο. Ηταν καλή, αλλά όχι τόσο πολύ».

Από το ξενοδοχείο επισημαίνουν ότι διεξάγουν έρευνα για το περιστατικό και ότι είναι σε επικοινωνία με τον Πίτερ, προκειμένου να διευθετήσου το θέμα.

Πηγή: gazzetta.gr

[ad_2]

Source link