Οδηγούσε χωρίς δίπλωμα και καταδικάστηκε σε 4 χρόνια αποχής από το αγαπημένο του αναψυκτικό

[ad_1]

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το τοπικό μέσο ενημέρωσης, δικαστήριο της Χαβάης καταδίκασε έναν 21χρονο παραβάτη, σε αποχή από το αγαπημένο του αναψυκτικό για τα επόμενα τέσσερα χρόνια αλλά και σε χρηματικό πρόστιμο 100 δολαρίων.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου ένα μήνα, όταν άντρες της τοπικής αστυνομίας σταμάτησαν για έλεγχο τον οδηγό ενός αυτοκινήτου επειδή οδηγούσε πάνω από το επιτρεπόμενο όριο.

Τότε διαπίστωσαν πως ο νεαρός Κρίστοφερ Μοντιλιάνο οδηγούσε το αυτοκίνητο του ξάδερφού του χωρίς να έχει μαζί του το δίπλωμα οδήγησης, με την υπόθεση να καταλήγει στο τοπικό δικαστήριο.

Εκεί, όμως, τα πράγματα πήραν πρωτοφανή τροπή, όταν ο νεαρός οδηγός στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει τις παραβάσεις του, υποστήριξε ενώπιον της δικαστού Ρόντα Λου, ότι έτρεχε χωρίς δίπλωμα επειδή βιαζόταν να αγοράσει μία εξάδα από το αγαπημένο του αναψυκτικό.

Η δικαστής άκουσε με προσοχή τα όσα ανέφερε ο κατηγορούμενος, όμως όταν έφτασε η στιγμή της ετυμηγορίας, ο Μοντιλιάνο «έπεσε από τα σύννεφα» ακούγοντας την Λου να του ανακοινώνει την ποινή του, η οποία μεταξύ άλλων περιέλαμβανε την επίβλεψη του παραβάτη για τέσσερα χρόνια, διάστημα κατά το οποίο του απαγορευόταν να καταναλώσει έστω και μία γουλιά από τις πολυαγαπημένες του Pepsi.

 

e-daily

[ad_2]

Source link