Κορονοϊός: Η μετάδοση μέσω τροφίμων και η αποτελεσματικότητα των εμβολίων έναντι των νέων στελεχών

[ad_1]


Οι Ιατροί της Θεραπευτικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Θεοδώρα Ψαλτοπούλου, Γιάννης Ντάνασης, Μαρία Γαβριατοπούλου και Θάνος Δημόπουλος (Πρύτανης ΕΚΠΑ) (https://mdimop.gr/covid19/) συνοψίζουν τα νεότερα δεδομένα για τη λοίμωξη COVID-19.
Μετάδοση του SARS-CoV-2 μέσω των τροφίμων
Στις 18/02/21, ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων

[ad_2]

Source link