Κολοράντο: Σκύλος παραδίδει τρόφιμα σε γυναίκα που βρίσκεται σε καραντίνα

[ad_1]

Η Renee, ανήκει στις ευπαθείς ομάδες. Ο Sunny, ένα golden ritriever, κάτοικος του Κολοράντο φροντίζει η γειτόνισσά του να μην ξεμείνει ποτέ από φαγητό, τις δύσκολες μέρες της καραντίνας.

Ο Sunny, ένα golden ritriever που κατοικεί στο Κολοράντο συμβάλλει με τον δικό του τρόπο στην καταπολέμηση του κορωνοϊού, παραδίδοντας τρόφιμα στη γειτόνισσα Renee, όσο βρίσκεται σε καραντίνα, όπως αναφέρει το news247..

Η ιδιοκτήτρια του Sunny, η Eveleth και η Renee εδώ και πάνω από μια δεκαετία κατοικούν σε διπλανά διαμερίσματα. Όμως ο Covid – 19 άλλαξε ριζικά την καθημερινότητα της Renee, η οποία εξαιτίας αναπνευστικών προβλημάτων συγκαταλέγεται στις ευπαθείς ομάδες και μένει αυστηρά σε καραντίνα.

Όμως ο Sunny γεννήθηκε γι’ αυτή τη στιγμή. Η διαδικασία προσφοράς έχει ως εξής: Η Eveleth στέλνει τον Sunny σπίτι της Renee, όπου και του παραδίδεται η λίστα με τα ψώνια. Η Eveleth φροντίζει να προμηθευτεί τα απαραίτητα τρόφιμα από το κατάστημα και ύστερα στέλνει τον Sunny πάλι πίσω, προκειμένου να τα παραδώσει.

Όπως σχολίασε η Renee, οι επισκέψεις του Sunny κάνουν τις ημέρες της πιο όμορφες. “Είναι ένας τρόπος επικοινωνίας”. Η Eveleth ελπίζει πως η ιστορία του Sunny θα προσφέρει χαρά στους ανθρώπους αυτές τις δύσκολες μέρες. “Ο καθένας μπορεί να κάνει κάτι τόσο μικρό, το οποίο τελικά μπορεί να αποτελεί πολύ σημαντική βοήθεια”.

[ad_2]

Source link