Καρκίνος του μαστού: Το φαγητό που μειώνει τον κίνδυνο

[ad_1]

Η συνδυαστική κατανάλωση σκόρδου και κρεμμυδιού σχετίζεται με μειωμένο κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του μαστού, σύμφωνα με τα συμπεράσματα πρόσφατης έρευνας.

Συγκεκριμένα, παρατηρήθηκε ότι η κατανάλωση των συγκεκριμένων λαχανικών με την ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση, συμβάλλουν αποτελεσματικά στη μείωση των ποσοστών της νόσου στο Πουέρτο Ρίκο.

Η εν λόγω μελέτη είναι η πρώτη πληθυσμιακή έρευνα που πραγματοποιείται, προκειμένου να εξεταστεί η εξέλιξη της νόσου και κατανάλωσης κρεμμυδιού και σκόρδου…

Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ 

[ad_2]

Source link