[ad_1]
Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, περισσότερες από 1.600.000 γυναίκες το χρόνο διαγιγνώσκονται με καρκίνο του μαστού.
Ο καρκίνος του μαστού αποτελεί την πρώτη αιτία θανάτου από καρκίνο σε γυναίκες. Η πρόληψη είναι σημαντική για τη μείωση του κινδύνου ανάπτυξης καρκίνου του μαστού.
Κι ενώ καμία τροφή δεν μπορεί να εμποδίσει ή να θεραπεύσει την ασθένεια, η προσθήκη των παρακάτω τροφών στην καθημερινότητά σας μπορεί να μειώσει σημαντικά τον κίνδυνο.
Ελαιόλαδο: Ανήκει στα καλά λιπαρά και έρευνες έχουν δείξει ότι έχει αντικαρκινικές ιδιότητες. Πενταετής ισπανική μελέτη έδειξε ότι γυναίκες που εμπλούτισαν τη διατροφή τους με έχτρα παρθένο ελαιόλαδο, είχαν 62% λιγότερες πιθανότητες να αναπτύξουν καρκίνο του μαστού.
[ad_2]
Source link