[ad_1]
Νομίζεις ότι τρώγοντας μόνο ψωμί ολικής άλεσης ή χωρίς γλουτένη κάνεις καλό στον οργανισμό σου; Από ότι φαίνεται, μάλλον κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας και άλλο είναι το μοναδικό ψωμί που πρέπει να μπαίνει σπίτι μας. Ή τουλάχιστον έτσι υποστηρίζει Αμερικανός καρδιοχειρούργος.
Ο Dr. Steven Gundry συμβουλεύει να μένουμε μακριά από τις “λεκτίνες” ή αλλιώς τοξικές, φυτικές πρωτεΐνες που βρίσκονται στο σιτάρι, αλλά και σε προϊόντα χωρίς γλουτένη…..
Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ
[ad_2]
Source link