Καθόταν και έπαιζε παιχνίδια στην τουαλέτα, όταν θα του συνέβαινε κάτι τραγικό

[ad_1]

Το ορθό ενός άντρα έπεσε από τη θέση του και βγήκε τελικά από τον πρωκτό του καθώς είχε παραμείνει στη λεκάνη για περισσότερη από μισή ώρα.

Ο άτυχος Κινέζος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και οι γιατροί διέγνωσαν πράγματι τη σπάνια αυτή κατάσταση στην οποία το ορθό χάνει τη στήριξή του και αποβάλλεται από τον πρωκτό.

Όπως έγινε σαφές, είχε περάσει δυσανάλογα πολύ ώρα στην τουαλέτα παίζοντας με το κινητό του.

Ο ασθενής αναρρώνει πλέον, αν και δεν μπορεί όπως μας λένε να το χωνέψει.

Όλα συνέβησαν μια βραδιά όταν διαπίστωσε μια σφαιρική μάζα να αποβάλεται από τον πρωκτό του στη λεκάνη. Αυτή η μάζα ήταν το ορθό του, το τελευταίο τμήμα του παχέος εντέρου, το οποίο έχασε τη στήριξή του και βγήκε από το σώμα.

Ο άντρας έπαιζε παιχνίδια στο κινητό του προσπαθώντας να κάνει την ανάγκη του και, όπως δήλωσαν οι γιατροί, την πρόπτωση ορθού δεν αποκλείεται καθόλου να την προκάλεσε η μισάωρη παραμονή στην τουαλέτα.

Το περιστατικό έγινε γνωστό από τοπικό κινεζικό μέσο και όλα έλαβαν χώρα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Sun Yat-sen της επαρχίας Guangdong στις 4 Φεβρουαρίου. Το ιατρικό ανακοινωθέν έλεγε ότι η πάθηση προϋπήρχε, επιβαρύνθηκε ωστόσο από τη μακρά παραμονή στην τουαλέτα…

newsbeast

[ad_2]

Source link