Κάψε λίπος χορεύοντας: Το cardio πρόγραμμα που αγαπούν οι celebrities

[ad_1]

Δεν χωρά αμφισβήτηση ότι τα cardio workouts αποτελούν την ιδανική επιλογή για όσες επιθυμούν να απαλλαγούν άμεσα από τα παραπανίσια κιλά και το περιττό λίπος.

Πρόκειται για προγράμματα που «ξυπνούν» κάθε μυ του κορμιού μας, ενώ παράλληλα οδηγούν τον οργανισμό μας σε αναζήτηση… καυσίμων προκειμένου να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της έντονης μεν, διασκεδαστικής δε προπόνησης.

Κράτα αυτό το «διασκεδαστικής». Γιατί περί αυτού ακριβώς πρόκειται. Ο λόγος για το δημοφιλέστατο cardio πρόγραμμα που προτιμούν οι celebrities ώστε να διατηρηθούν στα φυσιολογικά κιλά τους, να σφίξουν και να ξεφορτωθούν το λίπος που αισθάνονται πως δεν χρειάζονται.

Το βίντεο αυτό έχει ξεπεράσει τις 7.000.000 προβολές, γεγονός που μόνο εντύπωση δεν μας κάνει αν σκεφτούμε πως μιλάμε για το cardio των «Αγγέλων» της Victoria’s Secret! Και τα ακριβοπληρωμένα μοντέλα δεν είναι τα μοναδικά που το επιλέγουν.

Σε αυτό, συνδυάζονται τα γνωστά προγράμματα, tabata, P90X, Bar Method και πολλά ακόμα αγαπημένα όσων επιθυμούν ένα υγιές, καλλίγραμμο κορμί.

Σα να λέμε γυμναστική και απόλαυση μαζί. Κι όμως, γίνεται.

Εμείς πειστήκαμε ήδη να το δοκιμάσουμε.

Εσύ;

limeandlife

[ad_2]

Source link