Η συγγραφέας του βιβλίου Πώς θα σκοτώσεις τον άντρα σου, συνελήφθη για τη δολοφονία του άντρα της

[ad_1]

Η Nancy Crampton Brophy συνελήφθη και αντιμετωπίζει κατηγορίες για τη δολοφονία του συζύγου της στη σχολή μαγειρικής Oregon Culinary Institute.

Η 68χρονη συγγραφέας συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη (05/09), τρεις μήνες μετά την κηδεία του συζύγου της, στην οποία εκφώνησε η ίδια τον επικήδειο, κάνοντας τους πάντες να δακρύσουν.

Η σορός του άντρα εντοπίστηκε στην κουζίνα της σχολής όπου και εργαζόταν ως καθηγητής μαγειρικής, ενώ η δολοφονία έγινε τον Ιούνιο.

Μέχρι στιγμής, η αστυνομία δεν έχει αποκαλύψει τα στοιχεία που οδήγησαν στη σύλληψη της 68χρονης, η οποία συνήθιζε να γράφει για εγκληματα πάθους στα βιβλία της.

Μερικοί από τους πιο γνωστούς της τίτλους είναι: «Ο λάθος σύζυγος» και «Ο λάθος αστυνομικός». Μάλιστα, το 2011 είχε γράψει ένα δοκίμιο λέξεων με τίτλο «Πώς να σκοτώσεις τον σύζυγό σου». Σε αυτό έγραφε μεταξύ άλλων: «Επί σειρά ετών σκεφτόμουν τη δολοφονία και μια πιθανή σύλληψη ως συνέπειά της. Αν ο φόνος μπορεί να με “απελευθερώσει”, δεν θα ήθελα να περάσω τη ζωή μου στη φυλακή», όπως μεταδίδει η Washington Post.

Σημειώνεται πως λίγο μετά τη δολοφονία του συζύγου της, η ίδια είχε αναρτήσει δημοσίευση στο Facebook όπου τον χαρακτήριζε ως «καλύτερό της φίλο», εκφράζοντας την οδύνη της.

Η δίκη της θα γίνει στις 17 Σεπτέμβρη.

newsbomb

[ad_2]

Source link