Η διατροφή που μειώνει κατά 50% τον κίνδυνο καρδιακής ανεπάρκειας

[ad_1]

Ποια είναι η διατροφή που αποτρέπει τον καρδιαγγειακό κίνδυνο και μειώνει ακόμη και στο μισό τον κίνδυνο καρδιακής ανεπάρκειας

Τον κίνδυνο καρδιακής ανεπάρκειας ατόμων κάτω των 75 ετών φαίνεται πως μειώνει η διατροφή DASH, η οποία έχει ευεργετικές επιδράσεις στη μείωση της αρτηριακής πίεσης. Αυτό υποστηρίζει μελέτη ερευνητών της Σχολής Ιατρικής του Wake Forest που δημοσιεύθηκε στο American Journal of Preventive Medicine…

Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ 

[ad_2]

Source link