Η άστεγη που ζούσε μυστικά στο σπίτι ηθοποιού του Hollywood

[ad_1]

Ο ηθοποιός Joe Cummings από το Μανχάταν της Νέας Υόρκης, γνωστός για τον ρόλο του Roland Strife στην web σειρά Nitwing: Escalation, παρατήρησε ότι έλειπε συχνά φαγητό από το ψυγείο του σπιτιού του το οποίο η φίλη του αρνήθηκε ότι έφαγε.

Θέλοντας να μάθει τι συμβαίνει έβαλε μια κρυφή κάμερα με υπέρυθρες στην κουζίνα του. Και αυτό που ανακάλυψε ήταν απόλυτος ανατριχιαστικό.

Το video από την κάμερα δείχνει μια γυναίκα να κατεβαίνει από ένα μικρό πατάρι που βρίσκεται στην κουζίνα να τοποθετεί προσεκτικά τα πόδια της σε ένα κοντινό τραπέζι και στη συνέχεια να κατεβαίνει στο πάτωμα. Στη συνέχεια στο ούρησε στο νεροχύτη πριν ανοίξει το ψυγείο για να κάνει επιδρομή στο φαγητό και τα ποτά. Στη συνέχεια κάθεται στον καναπέ για να παρακολουθήσει τηλεόραση πριν ξαναπάει στο ψυγείο για περαιτέρω σνακ.

Ο Cummings μετά το αρχικό σοκ τηλεφώνησε στην αστυνομία και η γυναίκα συνελήφθη, αργότερα παραδέχτηκε ότι ζούσε στο στενό πατάρι για δύο εβδομάδες.

Το βίντεο γυρίστηκε πριν χρόνια αλλά ξανάγινε viral πριν λίγο καιρό με πάνω από 14 εκατομμύρια επισκέψεις στο YouTube.

Source: Food Kept Disappearing So He Setup A Camera. When She Crawls Out Of Cupboard, His Jaw Hits The Floor by internetroi

 

e-daily

[ad_2]

Source link