Εννια μυστικά για να αποκτήσετε το σώμα που επιθυμείτε

[ad_1]

Θα θέλατε να χάσετε βάρος, να είστε υγιείς και απλώς να αισθάνεστε καλύτερα; Μάθετε πώς να αδυνατίσετε, να διατηρείστε υγιείς και να εκτιμάτε το σώμα και την ομορφιά σας περισσότερο χάρη σε αυτά τα εννέα θαυμάσια μυστικά.

Για να αποκτήσετε το σώμα που επιθυμείτε, απαιτούνται πάνω από όλα θέληση και αφοσίωση. Και δεν πρόκειται απλώς για προσπάθεια αλλά για στάση ζωής. Ο σκοπός σας είναι να έχετε το ιδανικό βάρος και να είστε υγιείς.

Παρομοίως, για να αποκτήσετε τη σιλουέτα που ονειρεύεστε πρέπει επίσης να υιοθετήσετε μια ρεαλιστική προοπτική. Η ηλικία, ο μεταβολισμός και ο σωματότυπός σας οπωσδήποτε επηρεάζουν την εμφάνιση του σώματός σας.

Το να αποδεχτείτε το σώμα σας όπως είναι έρχεται πρώτο. Αργότερα μπορείτε να κάνετε βήματα προς μια καλύτερη εμφάνιση, την απώλεια των περιττών κιλών και τη φροντίδα των πλαδαρών περιοχών.

Η απώλεια βάρους με υγιεινό τρόπο και η μεγαλύτερη εκτίμηση της ομορφιάς σας είναι δυνατές αν εφαρμόσετε αυτή τη συμβουλή. Είναι εύκολο και θα αισθανθείτε οπωσδήποτε καλύτερα.

Στρατηγικές για να αποκτήσετε το σώμα που επιθυμείτε

1. Πρέπει να τρώτε ένα καλό πρωινό

Καλό πρωινό δεν σημαίνει να βγαίνετε τρέχοντας από το σπίτι με έναν καφέ και ΣΙΓΟΥΡΑ δεν σημαίνει να παραλείπετε το πρωινό. Να θυμάστε τα εξής:

Το σώμα σας έχει περάσει οχτώ ώρες χωρίς τροφή και πρέπει να ακολουθείτε μια ρουτίνα για να διατηρείτε τον μεταβολισμό σας σταθερό.
Ένα καλό πρωινό γεύμα περιλαμβάνει φυτικές ίνες, βιταμίνες και φυσικά πρωτεΐνη. Με άλλα λόγια, για να αποκτήσετε το σώμα των ονείρων σας δεν θα πρέπει να αποκλείετε πηγές πρωτεΐνης όπως τα αβγά, για παράδειγμα.
Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο που πρέπει να έχετε υπόψη για το πρώτο γεύμα της μέρας είναι ότι η βρώμη είναι εξαιρετική για τη σιλουέτα και την υγεία σας. Τι λέτε να τη συνδυάσετε με λίγο μήλο και ξηρούς καρπούς;

2. Σχεδιάζετε τα γεύματά σας

Ένας τρόπος για να ελέγχετε αυτά που τρώτε είναι να σχεδιάζετε τα γεύματά σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποφύγετε σφάλματα όπως το να επιστρέφετε σπίτι και να τρώτε οτιδήποτε βρείτε μπροστά σας.

Μην περιμένετε: αγοράστε ένα πλάνο και αρχίστε να σχεδιάζετε τα γεύματα της εβδομάδας. Μπορείτε να αναζητάτε ενδιαφέρουσες και γευστικές συνταγές όταν έχετε χρόνο.

3. Να έχετε πάντα στην τσάντα σας ένα μπουκαλάκι νερό

Κάτι τόσο απλό, οικονομικό και εύκολο όσο το να πίνετε μερικές γουλιές νερό σε όλη τη διάρκεια της μέρας θα σας βοηθήσει να αποτοξινώσετε και να καθαρίσετε το σώμα σας.

Αν θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε λίγο χυμό λεμονιού για να ενισχύσετε τις ωφέλειες και τη γεύση του νερού.

4. Αντικαταστήστε τα επεξεργασμένα δημητριακά με πλήρη

Όταν φτιάχνετε τη λίστα για τα ψώνια σας, προσθέστε καστανό ρύζι και ζυμαρικά ολικής άλεσης, ψωμί ολικής άλεσης (όπως με βρώμη ή σίκαλη) και σιτάλευρο ολικής άλεσης για την αρτοζαχαροπλαστική σας.

Αυτή η απλή αλλαγή στη διατροφή σας θα κάνει καλό στην υγεία σας και θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε το σώμα που επιθυμείτε. Αξίζει τον κόπο.

5. Βγείτε και περπατήστε για μισή ώρα κάθε μέρα

Σίγουρα μπορείτε να βρείτε μισή ώρα τη μέρα. Πριν καθίσετε μπροστά στην τηλεόραση ή μπλέξετε με δουλειές στο σπίτι, αξίζει να φορέσετε ένα ζευγάρι καλά παπούτσια και άνετα ρούχα και να βγείτε να περπατήσετε.

Αυτή η αεροβική άσκηση θα βελτιώσει την υγεία της καρδιάς σας και θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος. Μπορείτε να βρείτε μερικούς φίλους και να βγείτε βόλτα.

6. Πείτε ναι στα υγιεινά λιπαρά

Μην κάνετε ποτέ το λάθος να ακολουθήσετε μια περιοριστική δίαιτα χωρίς καθόλου λιπαρά. Μια υγιεινή διατροφή πρέπει να περιλαμβάνει μονοακόρεστα λιπαρά οξέα.

Αυτά σας βοηθούν να χορτάσετε, στηρίζουν την υγεία των αρτηριών και αυξάνουν το επίπεδο της σεροτονίνης σας, γεγονός που βελτιώνει τη διάθεσή σας.

Μη διστάζετε να καταναλώνετε τις παρακάτω τροφές:

Σολομό
Καρύδια
Ελαιόλαδο
Αβοκάντο
Αμύγδαλα
Λιναρόσπορο

7. Τρώτε σπόρους chia

chia και μπανανες

Οι σπόροι chia θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε το σώμα των ονείρων σας. Αυτό επειδή συμβάλλουν στην επιτάχυνση του μεταβολισμού σας και στην καύση του κοιλιακού λίπους.

Μην ξεχνάτε επίσης τις παρακάτω ωφέλειες:

Είναι πλούσιοι σε Ωμέγα-3.
Έχουν αντιφλεγμονώδη δράση.
Βοηθούν στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και προλαμβάνουν την πρόωρη γήρανση.
Χορταίνουν.
Οι σπόροι chia είναι επίσης εξαιρετικοί για τη ρύθμιση των εντερικών κινήσεων.

8. Σύντομες ασκήσεις ενδυνάμωσης

Όποτε έχετε μερικά λεπτά ελεύθερα, αξιοποιήστε τα. Δεν έχει σημασία αν δεν έχετε βάρη στο σπίτι, μερικές φορές η φαντασία μπορεί να δώσει την καλύτερη λύση.

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το ανεβοκατέβασμα των σκαλιών ακούγοντας διασκεδαστική μουσική. Μπορείτε επίσης να κάνετε κάμψεις, να χρησιμοποιήσετε βαράκια χεριών, να κάνετε βαθιά καθίσματα…

Αν δείξετε συνέπεια, θα δείτε αποτελέσματα πολύ σύντομα.

9. Να κοιμάστε οχτώ ώρες

Το να κοιμάστε έξι ώρες κάθε νύχτα ή λιγότερο μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες. Αλλάζει τον μεταβολισμό σας. Μάλιστα, μπορεί να διατρέχετε τον κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη, αν στερείστε συνεχώς τον ύπνο.

Επιπλέον, όταν δεν κοιμάστε αρκετά και αισθάνεστε κουρασμένοι, ενεργοποιούνται τα κέντρα ανταμοιβής του εγκεφάλου σας. Το να τρώτε σας κάνει να αισθάνεστε καλά και σας χαλαρώνει και έτσι σιγά-σιγά παίρνετε βάρος.

Μία εβδομάδα χωρίς αρκετές ώρες ύπνου θα σας κάνει να αναζητήσετε τροφές με πολλούς υδατάνθρακες για να αναπληρώσετε την ενέργεια που λείπει από τον εγκέφαλό σας.

Εμπρός λοιπόν: για να αποκτήσετε το σώμα που επιθυμείτε, πρέπει να ακολουθείτε ένα σταθερό πρόγραμμα.

Το να τρώτε την ίδια ώρα κάθε μέρα, το να κοιμάστε οχτώ ώρες, λίγη άσκηση και, πάνω από όλα, το να εφαρμόσετε τις παραπάνω στρατηγικές στην καθημερινότητά σας θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε το σώμα που επιθυμείτε.

Αξίζει τον κόπο!

meygeia

[ad_2]

Source link