Είδε στο όνειρό της πως κατάπινε το δαχτυλίδι των αρραβώνων της και το έκανε στ’ αλήθεια

[ad_1]

 Σαν εφιάλτης έμοιαζε για τη μέλλουσα νύφη Jenna Evans από το Σαν Ντιέγκο η σκέψη πως είχε καταπιεί μέσα στον ύπνο της το δαχτυλίδι των αρραβώνων της. Ύστερα όμως ξύπνησε και συνειδητοποίησε πως δεν ήταν μόνο σκέψη ή εφιάλτης αλλά πραγματικότητα.

Το πρωί της Τετάρτης, όπως γράφει η New York Post, η νεαρή γυναίκα ξύπνησε και αντίκρισε το δάχτυλο που κοσμούσε το δαχτυλίδι των αρραβώνων της άδειο, όπως η ίδια περιέγραψε στο Facebook.

Τότε θυμήθηκε πως τη νύχτα έβλεπε στο όνειρό της πως βρισκόταν με τον σύντροφό της σε ένα τρένο και είχαν μπλεχτεί σε μία δύσκολη κατάσταση. «Εκείνος μου είπε στο όνειρό μου να καταπιώ το δαχτυλίδι μου για να το προστατεύσω» αφηγείται. «Το έβγαλα από το δάχτυλό μου, το έβαλα στο στόμα μου και το κατάπια. Τη στιγμή που το συνειδητοποίησα θεώρησα πως ήταν όνειρο γιατί ποιος καταπίνει πραγματικά το δαχτυλίδι των αρραβών του και με ξαναπήρε ο ύπνος».

Το επόμενο πρωί χρειάστηκε να εξηγήσει στον μνηστήρα της το πώς είχε χάσει το διαμαντένιο δαχτυλίδι.

«Δεν νομίζω πως με πίστεψε εξαρχής. Γελούσαμε για πάνω από μία ώρα» περιγράφει.

Στη συνέχεια πήγε στον γιατρό, όπου έβγαλε ακτινογραφία, επιβεβαιώνοντας πως είχε πράγματι καταπιεί το δαχτυλίδι.

Ο γιατρός κατάφερε να το αφαιρέσει και η κοπέλα το επέστρεψε στον σύντροφό της, για να το φυλάει.

«Ο Bobby μου έδωσε πίσω το δαχτυλίδι μου σήμερα το πρωί. Υποσχέθηκα να μην το ξανακαταπιώ, ο γάμος ισχύει ακόμα και όλα είναι οκ» έγραψε την Πέμπτη.

[ad_2]

Source link