Διέλυσε το σπίτι γιατί νόμιζε πως η γυναίκα του κατέστρεψε τις αγαπημένες του φιγούρες

[ad_1]

Σε κατάσταση αλλοφροσύνης ένας άνδρας από το Ουισκόνσιν άρχισε να καταστρέφει ό,τι έβρισκε μπροστά του μέσα στο σπίτι του γιατί νόμιζε πως η σύζυγός του κατέστρεψε τις αγαπημένες του μινιατούρες από φιγούρες δράσης.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Κυριακής 20/1 σε ένα σπίτι στο Μάντισον. Ο 34χρονος άνδρας τα στοιχεία του οποίου δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα από τις αρχές, βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ όταν άρπαξε ένα τσεκούρι κι άρχισε να διαλύει ότι έβρισκε μπροστά του επειδή όπως είπε νόμιζε πως η 46χρονη γυναίκα του, η οποία απουσίαζε εκείνη την ώρα, κατέστρεψε κάποιες από τις φιγούρες δράσης που είχε στη συλλογή του.

Από το μένος του δεν ξέφυγε ούτε το οικογενειακό αυτοκίνητο, στο οποίο έσπασε τους καθρέπτες και κάρφωσε το τσεκούρι στο παρμπρίζ.

Όταν ηρέμησε, επέστρεψε στο σπίτι και κάλεσε ο ίδιος την άμεση δράση για να αναφέρει τα «κατορθώματά του». Στους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο είπε πως είχε καταναλώσει αρκετό αλκοόλ και πως αντέδρασε με υπερβολικό τρόπο όταν σκέφτηκε πως η σύζυγός του κατέστρεψε κάποιες από τις φιγούρες του.

Σύμφωνα με μια πρώτη εκτίμηση οι ζημιές που προκάλεσε στο σπίτι και στο αυτοκίνητο ανέρχονται στα 5.000 δολάρια.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν και οδήγησαν στη φυλακή τον 34χρονο που κατηγορείται για διατάραξη κοινής ησυχίας και καταστροφή περιουσίας σε βαθμό κακουργήματος. Πλήρωσε εγγύηση και αφέθηκε ελεύθερος, όμως τα δύσκολα τώρα αρχίζουν καθώς θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις στη γυναίκα του για το χάος που προκάλεσε…

[ad_2]

Source link