Δεν φαντάζεστε που μεγάλωνε ένα δόντι σε έναν 13χρονο Ρώσο

[ad_1]

Ένα δόντι, ναι καλά διαβάσατε ένα ανθρώπινο δόντι, μεγάλωνε σε λάθος σημείο. Αντί να αναπτυχθεί στο στόμα ενός 13χρονου από τη Ρωσία, μεγάλωνε μέσα στους όρχεις του.

Οι γιατροί το εντόπισαν όταν οι γονείς του μικρού αγοριού το πήγαν στο νοσοκομείο γιατί πονούσαν οι όρχεις του. Εκεί ψηλαφίζοντας τους εντόπισαν μια κύστη η οποία μέσα της είχε κάτι σκληρό. Έβαλαν το παιδί στο χειρουργείο για να του αφαιρέσουν την κύστη με μια επέμβαση ρουτίνας, και όταν την αφαίρεσαν και την άνοιξαν είδαν μέσα της να υπάρχει ένα δόντι.

Μάλιστα αργότερα όταν το παιδί συνήλθε, του είπαν να ανοίξει το στόμα του και πράγματι είδαν και οι ίδιοι ότι από το στόμα του έλειπε ένα δόντι το οποίο ήταν εκείνο που βρισκόταν στους όρχεις του.

Η επέμβαση έγινε στο νοσοκομείο Μορόζοβ και ο επικεφαλής γιατρός εξιδικευμένος στην παιδική ουρολογία Ντιμίτρι Ταρσούιν διαβεβαίωσε ότι παρά τον τερατοειδή όγκο που βρέθηκε μέσα του, ο 13χρονος δεν πρόκειται να έχει το παραμικρό πρόβλημα στη σεξουαλική του ζωή. Η αιτία της σπάνιας κατάστασης προήλθε πριν από τη γέννηση του παιδιού λόγω βλάβης των βλαστικών κυττάρων.

[ad_2]

Source link