Αυτές τις εξετάσεις περιλαμβάνει το τέλειο check up για κάθε ηλικία

[ad_1]

Αυτές τις  εξετάσεις περιλαμβάνει το τέλειο check up για κάθε ηλικία

Είναι γνωστό ότι η πρόληψη είναι το πρώτο και ίσως το πιο ουσιαστικό βήμα για καλή υγεία σε βάθος χρόνου. Το ερώτημα είναι ποιο είναι το ιδανικό πρόγραμμα εξετάσεων που πρέπει να ακολουθηθεί ανά φύλο, ηλικία, οικογενειακό και προσωπικό ιστορικό. Εδώ είναι όλες οι σωστές πληροφορίες.

«Κάλλιον το προλαμβάνειν ή το θεραπεύειν», είχε πει ο Ιπποκράτης, ο πατέρας της σύγχρονης Ιατρικής, θέλοντας να υπογραμμίζει την αξία της πρόληψης για τη διαφύλαξη της καλής υγείας.

Κορωνίδα της σύγχρονης Προληπτικής Ιατρικής αποτελεί η ανοσοποίηση (εμβολιασμός) που σώζει εκατομμύρια ζωές κάθε χρόνο και αναγνωρίζεται ως μία από τις πιο επιτυχημένες και οικονομικά αποδοτικές παρεμβάσεις στον τομέα της δημόσιας υγείας παγκοσμίως. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας εκτιμά ότι με τους εμβολιασμούς προλαμβάνονται 2-3 εκατομμύρια θάνατοι ετησίως. Φυσικά δεν είναι μόνο τα εμβόλια που έχουν συμβάλει στην πρόληψη των θανάτων. Πλήθος διαγνωστικών εξετάσεων και θεραπειών έχουν συμβάλει διαχρονικά στην αύξηση του προσδόκιμου επιβίωσης του σύγχρονου ανθρώπου.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά ποιες είναι οι απαραίτητες εξετάσεις για κάθε ηλικία

Σχολιάστε το άρθρο:


[ad_2]

Source link