Έπέστρεψαν από το ταξίδι του μέλιτος και βρήκαν το σπίτι τους περικυκλωμένο με φράχτη 2 μέτρων

[ad_1]

Έπέστρεψαν από το ταξίδι του μέλιτος και βρήκαν το σπίτι τους περικυκλωμένο με φράχτη 2 μέτρων

Μπροστά σε ένα αναπάντεχο θέαμα βρέθηκε ένα ζευγάρι επιστρέφοντας στο σπίτι του στο Μπλάκμπερν της Μ. Βρετανίας, από το ταξίδι του μέλιτος. Ένας φράχτης ύψους περίπου δύο μέτρων είχε κατασκευαστεί γύρω από την πρόσφατα αγορασμένο σπίτι τους.

Ο 27χρονος και η 24χρονη σύζυγός του υποστηρίζουν ότι σοκαρίστηκαν όταν γύρισαν από τις 11ήμερες διακοπές τους και βρήκαν τον ξύλινο φράχτη. Το ζευγάρι αγόρασε το ακίνητο αντί 220.000 λιρών (251.000 ευρώ) τα περασμένα Χριστούγεννα. Εκτιμά ότι υπεύθυνος για τον φράχτη είναι ένας θυμωμένος αγρότης, ο οποίος βρίσκεται σε διαμάχη με τον ιδιοκτήτη του κτηματομεσιτικού γραφείου, από το οποίο αγόρασε το σπίτι το ζευγάρι.

“Ήταν το σπίτι των ονείρων μας και τώρα έχει μετατραπεί σε εφιάλτη. Αισθανόμαστε σαν να είμαστε φυλακισμένοι στο σπίτι μας. Είμαστε όμηροι σε μια διαμάχη που δεν έχει καμία σχέση με μας. Μόλις ξεκινήσαμε τη δική μας επιχείρηση και αγωνιστήκαμε για να πάρουμε αυτό το σπίτι. Το αγοράσαμε λόγω της θέας που είχε, η οποία τώρα έχει κλειστεί από έναν τεράστιο ξύλινο φράχτη, που τοποθετήθηκε πάνω στον μικρότερο δικό μας. Η σύζυγός μου είναι συνεχώς δακρυσμένη, είναι απελπισμένη. Δεν υπήρχε κάποια προειδοποίηση. Απέχει ελάχιστα από το μπροστινό παράθυρο και την κεντρική είσοδο του σπιτιού. Είναι σαν να έχουμε το Τείχος του Βερολίνου μπροστά από το σπίτι μας”, δήλωσε ο 27χρονος.

 

news247

Σχολιάστε το άρθρο:

[ad_2]

Source link