Κορονοϊός: Η μετάδοση μέσω τροφίμων και η αποτελεσματικότητα των εμβολίων έναντι των νέων στελεχών




Οι Ιατροί της Θεραπευτικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Θεοδώρα Ψαλτοπούλου, Γιάννης Ντάνασης, Μαρία Γαβριατοπούλου και Θάνος Δημόπουλος (Πρύτανης ΕΚΠΑ) (https://mdimop.gr/covid19/) συνοψίζουν τα νεότερα δεδομένα για τη λοίμωξη COVID-19.
Μετάδοση του SARS-CoV-2 μέσω των τροφίμων
Στις 18/02/21, ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων



Source link