Καρκίνος Πνεύμονα: Οι τροφές που μειώνουν κατά 33% τον κίνδυνο νόσου



Σημαντική προστασία έναντι του καρκίνου των πνευμόνων ακόμη και σε καπνιστές φαίνεται να παρέχουν δυο πολύτιμα τρόφιμα σύμφωνα με νέα ερευνητικά στοιχεία

Η διατροφή με υψηλή κατανάλωση γιαουρτιού και πολλές φυτικές ίνες μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου των πνευμόνων, ακόμη και μεταξύ των καπνιστών υποστηρίζει νέα επιστημονική ανασκόπηση που δημοσιεύθηκε στο JAMA Oncology .

Οι ερευνητές εξέτασαν στοιχεία από δέκα παλαιότερες μελέτες που περιελάμβαναν συνολικά 1,45 εκατομμύρια ενήλικες σε Ασία, Ευρώπη και ΗΠΑ. Αφού παρακολούθησαν τους ανθρώπους κατά μέσο όρο για 8,6 έτη, κατέγραψαν 18.822 περιπτώσεις καρκίνου του πνεύμονα….

Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ 



Source link