Η βιταμίνη που μειώνει τον κίνδυνο θανάτου από καρκίνο



Η Αμερικανική Εταιρεία Κλινικής Ογκολογίας με τη νέα έρευνα που δημοσίευεσε έδωσε αισιοδοξία σε πολύ κόσμο, και κυρίως σε εμάς τους Έλληνες.

Με τα νέα δεδομένα που βρέθηκαν, αποδείχθηκε ότι η συγκεκριμένη  μειώνει τον κίνδυνο θανάτου από καρκίνο.

Σε ένα δείγμα 80.000 ανθρώπων βρέθηκε ότι η πρόσληψη συμπληρωμάτων διατροφής με αυτή τη βιταμίνη, για τρία χρόνια, μειώνει τον κίνδυνο θανάτου από καρκίνο κατά 13%.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα



Source link