Έβαλε στο μηχανάκι επάνω 5 γυναίκες για να τις πάει βόλτα παρά τα μέτρα απαγόρευσης λόγω κορονοϊούΔεν είναι μόνο οι Έλληνες που δεν σκέφτονται τις συνέπειες και βγαίνουν μαζικά στην εθνική οδό για να πάνε στα χωριά τους. Είναι και κάποιοι Κινέζοι οι οποίοι αψηφούν τη λογική και τις απαγορεύσεις για τον κορωνοϊό στη χώρα τους. 

Τη λογική γιατί 5 γυναίκες και ο οδηγός 6 άτομα, καβαλάνε ένα παπάκι και βγαίνουν βόλτα στους δρόμους, κάτι που ούτως ή άλλως απαγορεύεται. Αψηφούν όμως και τις απαγορεύσεις που θέλει όλοι να πρέπει να κλειστούν καραντίνα στα σπίτια τους για να μην εξαπλωθεί ο ιός. 

Ο Κινέζος που καβάλησε τη μηχανή «εξακάβαλο» όπως λένε δεν πρόλαβε να χαρεί τις γυναικείες παρουσίες επάνω στο παπακι του και ύστερα από λίγα χιλιόμετρα που έκανε στους άδειους δρόμους της πόλης Dongguan. 

Οι κατηγορίες που απαγγέλθηκαν και στους 6 επιβάτες της μηχανής αφορούν σε παράβαση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας, δεν φορούσε κανένας τους κράνος αλλά και σε παράβαση των έκτακτων νόμων για τον κορωνοϊό, αφού δεν φορούσε κανένας τους μάσκα και λαστιχένια γάντια .

 

topontikiSource link